Foto Verrassende tafeldecoratie voor communie – of lentefeest

Verrassende tafeldecoratie voor communie – of lentefeestExperience

Wie zelf een lentefeest of een communiefeest organiseert, kan creatief aan de slag met de feesttafel. Laat zoon – of dochterlief een handje helpen en het wordt eens zo speciaal! Bovendien hoeft originaliteit helemaal niet duur te zijn. Wij presenteren enkele ideetjes:

Lees meer
Foto Communie- en lentefeest: origineel decoreren

Communie- en lentefeest: origineel decorerenExperience

De communie of het lentefeest van je kleine spruit is het ideale moment om je creatieve kunnen nog eens boven te halen. Decoreren voor het tuinfeest doe je met deze tips gewoon lekker zelf!

Lees meer
Foto 6x feestinspiratie voor een geslaagd communie- of lentefeest

6x feestinspiratie voor een geslaagd communie- of lentefeestExperience

Heb jij een communie- of lentekind dit jaar? Dan breekt er ongetwijfeld een leuke periode aan! Geef je thuis een feest? Deze zes tips komen zeker en vast van pas. En o ja, vergeet vooral zélf niet te genieten!

Lees meer
Foto Maak zelf de mooiste communiefoto’s van je kind

Maak zelf de mooiste communiefoto’s van je kindExperience

Vergeten een professionele fotograaf te boeken voor de communiefoto's van je kind? Don't panic! Met deze tips haal je het artistieke talent in jezelf zo naar boven!

Lees meer
Foto Een leuke uitnodiging uitsturen? Hier moet je op letten!

Een leuke uitnodiging uitsturen? Hier moet je op letten!Experience

Het communie- of lentefeest komt eraan! De datum is geprikt, de locatie ligt vast en de feestkledij hangt al in de kast. Tijd om de uitnodiging te maken, want elk feest begint bij de uitnodiging. We geven je vijf tips over hoe je dit kunt aanpakken.

Lees meer
Foto Zo organiseert je een wow-feestje

Zo organiseert je een wow-feestjeExperience

Creëer je eigen wow-factor op je lentefeest of communie. Feestarchitect Ine Brands legt uit hoe je een spetterend feestje bekomt voor echte pretoogjes.

Lees meer