Foto Deze bedankjes doen hartjes smelten

Deze bedankjes doen hartjes smeltenExperience

Bij een communie- of lentefeest horen meestal ook bedankjes. Je wil je kind de dag zal laten schitteren en wil vooral ook dat de aanwezigen je dreumes nog lang zo blijven herinneren. Een foto is leuk, maar misschien kun je de foto op een originele manier presenteren? Wij zetten alvast onze favoriete bedankjes op een rij.

Lees meer
Foto Een save-the-date kaartje: enkele tips

Een save-the-date kaartje: enkele tipsExperience

Wil je dat je gasten zeker aanwezig zijn op het communie- of lentefeest van je bengel? Stuur dan een halfjaar vooraf een save-the-date kaartje uit. Geen excuses om niet mee te komen vieren. Bovendien is dit het uitgelezen moment om je zoon of dochter al maanden vooraf te laten schitteren. Wij zetten enkele ideetjes op een rij.

Lees meer
Foto Communie, lentefeest, groeifeest: wat is dat eigenlijk?

Communie, lentefeest, groeifeest: wat is dat eigenlijk?Experience

De tijd dat alle kinderen in de klas hun communiefeest deden, ligt al een tijdje achter ons. Kinderen die kiezen voor een lentefeest worden niet meer als rare snuiters aanzien. De laatste jaren duikt ook steeds meer de term groeifeest op. Dat er feest gevierd wordt omdat de kinderen groter worden, zoveel is zeker, maar waarin zitten de verschillen eigenlijk?

Lees meer
Foto Help, slecht weer! Zo ben je voorbereid

Help, slecht weer! Zo ben je voorbereidExperience

Je kent dat wel: het feest komt dichterbij en je volgt de weersvoorspellingen op de voet. Regen zou dat leuke tuinfeest wel eens kunnen verpesten. Of niet? Hier volgt de eerste hulp bij regenweer.

Lees meer
Foto Zoveel kost een communie- of lentefeest

Zoveel kost een communie- of lentefeestExperience

Hoe diep moet je in je buidel tasten voor een communie- of lentefeest? Uiteraard bepaal je dat grotendeels zelf, maar wij geven je alvast een idee én enkele tips.

Lees meer
Foto Zo stel je je gastenlijst samen

Zo stel je je gastenlijst samenExperience

Een feest is geen feest zonder gasten. Stel daarom nauwkeurig je gastenlijst samen. Hou er rekening mee dat hoe meer gasten je uitnodigt, hoe hoger de kost voor het feest zal zijn. Wie nodig je uit en wie niet? Begin er tijdig aan om niemand te vergeten.

Lees meer
Foto Ideetjes voor een actief feest

Ideetjes voor een actief feestExperience

Wil je eens iets anders voor het communie- of lentefeest? Een feest waar ‘fun’ voorop staat? Kies dan voor een originele activiteit met het gezin of een beperkte groep. We zetten er enkele op een rijtje.

Lees meer
Foto Verrassende tafeldecoratie voor communie – of lentefeest

Verrassende tafeldecoratie voor communie – of lentefeestExperience

Wie zelf een lentefeest of een communiefeest organiseert, kan creatief aan de slag met de feesttafel. Laat zoon – of dochterlief een handje helpen en het wordt eens zo speciaal! Bovendien hoeft originaliteit helemaal niet duur te zijn. Wij presenteren enkele ideetjes:

Lees meer
Foto Communie- en lentefeest: origineel decoreren

Communie- en lentefeest: origineel decorerenExperience

De communie of het lentefeest van je kleine spruit is het ideale moment om je creatieve kunnen nog eens boven te halen. Decoreren voor het tuinfeest doe je met deze tips gewoon lekker zelf!

Lees meer
Foto 6x feestinspiratie voor een geslaagd communie- of lentefeest

6x feestinspiratie voor een geslaagd communie- of lentefeestExperience

Heb jij een communie- of lentekind dit jaar? Dan breekt er ongetwijfeld een leuke periode aan! Geef je thuis een feest? Deze zes tips komen zeker en vast van pas. En o ja, vergeet vooral zélf niet te genieten!

Lees meer
Foto Maak zelf de mooiste communiefoto’s van je kind

Maak zelf de mooiste communiefoto’s van je kindExperience

Vergeten een professionele fotograaf te boeken voor de communiefoto's van je kind? Don't panic! Met deze tips haal je het artistieke talent in jezelf zo naar boven!

Lees meer
Foto Een leuke uitnodiging uitsturen? Hier moet je op letten!

Een leuke uitnodiging uitsturen? Hier moet je op letten!Experience

Het communie- of lentefeest komt eraan! De datum is geprikt, de locatie ligt vast en de feestkledij hangt al in de kast. Tijd om de uitnodiging te maken, want elk feest begint bij de uitnodiging. We geven je vijf tips over hoe je dit kunt aanpakken.

Lees meer
Foto Zo organiseert je een wow-feestje

Zo organiseert je een wow-feestjeExperience

Creëer je eigen wow-factor op je lentefeest of communie. Feestarchitect Ine Brands legt uit hoe je een spetterend feestje bekomt voor echte pretoogjes.

Lees meer