Foto Coole locaties voor een fotoshoot

Coole locaties voor een fotoshootLocation & food

Bij een communie- of lentefeest horen ook kaartjes. Meestal prijkt je zoon- of dochterlief er dan ook zelf op. Dus dringt zich een fotoshoot op, al dan niet met een professionele fotograaf. Op zoek naar leuke locaties? Wij geven je alvast wat inspiratie.

Lees meer
Foto Deze lekkere hapjes pronken binnenkort op je communiefeest

Deze lekkere hapjes pronken binnenkort op je communiefeestLocation & food

Bij een communie- of lentefeest hoort natuurlijk ook lekker eten. Sommige mensen kiezen voor een traiteur, maar misschien steek jij liever zelf de handen uit de mouwen. Met deze overheerlijke aperitiefhapjes ben jij de sterrenchef van de dag.

Lees meer
Foto Maak je feestmenu kidsproof

Maak je feestmenu kidsproofLocation & food

Bij een communie- of lentefeest dien je niet enkel te denken aan leuke kleren, een originele uitnodiging en een toffe locatie. Ook wat er op tafel komt tijdens het feest krijgt best wel wat aandacht. Inspiratie nodig voor een kidsproofmenu?

Lees meer
Foto Zo krijgt je dessertbuffet dat tikkeltje meer

Zo krijgt je dessertbuffet dat tikkeltje meerLocation & food

Een rijkelijk gevulde buffettafel die ook nog eens mooi oogt. Dat mag een eyecatcher zijn op het feest. Met deze tips zorg je voor belevenis aan het buffet.

Lees meer
Foto Kies zorgvuldig je feestlocatie

Kies zorgvuldig je feestlocatieLocation & food

Een van de eerste vragen bij de organisatie van een communie- of lentefeest: “Welke locatie?”. Het belang van de locatie is zeker niet te onderschatten. Iedereen wil toch een kindvriendelijke locatie waar je spruit volop kan stralen en spelen. Wij geven enkele mogelijkheden.

Lees meer
Foto Een foodtruck op je feest

Een foodtruck op je feestLocation & food

Wat tover je op tafel tijdens een lente- of communiefeest? Als je niet zelf kookt, dan is een foodtruck huren een leuk concept. Je hebt ze intussen in alle geuren en kleuren. Laat je kind kiezen wat voor hem/haar het ideale gerecht is voor het feest.

Lees meer
Foto Een fleurige feesttafel

Een fleurige feesttafelLocation & food

De feesttafel is vaak de eyecatcher op een feest. Zin om de feesttafel letterlijk fleurig te maken? Zo komt je bloemendecoratie best tot zijn recht.

Lees meer
Foto Communie-idee: de heerlijkste (én kindvriendelijke) cocktails

Communie-idee: de heerlijkste (én kindvriendelijke) cocktailsLocation & food

De eerste communie, de plechtige communie of een lentefeest, ze hebben allemaal iets gemeenschappelijk: een groot feest. Terwijl de volwassenen verwend worden met kleurrijke cocktails of een lekker glaasje bubbels, moeten de kids het vaak stellen met simpele limonade. Wij stellen 5 alternatieven voor.

Lees meer
Foto 5x tips om thuis een communie- of lentefeest te organiseren

5x tips om thuis een communie- of lentefeest te organiserenLocation & food

Hoe begin je eraan? Wat vinden kinderen leuk? Welk eten geef je de gasten? Een groot communie- of lentefeest organiseren bij jou thuis lijkt misschien onbegonnen werk, maar met enkele handige tips kom je al een heel eind.

Lees meer