Yongo

Wil je zeker zijn dat jouw kind het cadeau krijgt waar het echt van droomt voor zijn communie- of lentefeest? Dan moet je Yongo van AG Insurance  overwegen!

Het mooiste cadeau? Yongo!

De leukste communiecadeaus zijn de duurste. Als alle gasten op het feest apart een cadeautje geven, eindig je met veel prullen en heeft je kind niet wat het eigenlijk echt wou. Yongo to the rescue!

Met Yongo Dreams maak je, samen met je kind, een geschenkenlijstje en vraag je familie en vrienden om bij te dragen. Zij zien wat je kind graag wil en storten hun bijdrage. Zo kan jij hét droomcadeau kopen voor het grote feest. Geld over? Dat kan je opzijzetten voor later, ook in Yongo.

Bovendien kan je kind Yongo Dreams blijven gebruiken voor verjaardagen, Kerstmis, goed rapport , … Zo leert het sparen en verantwoord omgaan met geld, met de hulp van de handige Yongo-app .

TIP: zet een Yongo-code op de uitnodiging zodat familie en vrienden gemakkelijk kunnen bijdragen. Je kan hen ook uitnodigen via WhatsApp of e-mail.

Een startkapitaal voor later? Ook Yongo!

Misschien willen oma en opa, of peter en meter ook mee bouwen aan de financiële toekomst van je kind. Dat kan met Yongo! Je spaart samen met Yongo Moon (spaarverzekering van tak 21) of belegt met Yongo Star (beleggingsverzekering van tak 23). Het geld staat op naam van je kind en is beschikbaar vanaf 18 jaar.

Dat maakt Yongo zo uniek: je kind leert nu sparen voor een mooi cadeau, en jij spaart of belegt samen met familie en vrienden voor later.

Alle informatie over Yongo vind je hier 

  •  

Contact

Website: www.yongo.be
AG YONGO - samen sparenAG YONGO - samen sparenAG YONGO - samen sparen