Communie- en lentefeest: origineel decoreren

De communie of het lentefeest van je kleine spruit is het ideale moment om je creatieve kunnen nog eens boven te halen. Decoreren voor het tuinfeest doe je met deze tips gewoon lekker zelf!

 

PERFECTE PARTYTENT

Een partytent zonder decoratie is zoals frieten zonder mayonaise. Zonder aankleding is het niet meer dan een wit plastic zeil dat met lelijke palen in je tuin staat neergepoot. Vrolijk zo’n tent op door de palen te decoreren met stof. Het zorgt ervoor dat je tent er meteen al een stuk stijlvoller uitziet. Je kunt er ook een leuk lint of lichtjes in verwerken.

VROLIJKE HANGERS

Een partytent ziet er altijd stukken beter uit wanneer ze verlicht wordt met lampionnen, bijvoorbeeld. Deze kun je eventueel afwisselen met zelfgemaakte pompons. Heb je al gehoord van honeycombs? Deze bolvormige hangers hebben een honingraat structuur, die je nadien eenvoudig kunt opbergen en hergebruiken.

SPEELSE TAFELSTUKJES

Een lentefeest of communie roept natuurlijk om speelse en originele tafelstukjes. Het is dé gelegenheid om aan de slag te gaan met allerlei leuke spullen.

 

(tekst: tessa de wolf)

Bron: mama.libelle.be

Voor de beste tips en mooiste verhalen bij elke levensfase van je kind