Een veilig en stijlvol communie- of lentefeest in 2021

Hebben jullie een communicant of lentefeestvierder dit jaar? Laat corona er geen stokje voor steken en begin alvast met de voorbereidingen van een leuk en veilig feestje! 🎈 Met gepersonaliseerde items maak je er een onvergetelijk moment van in je veilige (of een hopelijk iets uitgebreidere) bubbel! Wij dompelen je graag onder in onze nieuwste collecties met de mooiste afwerkingen en meest originele thema’s. Laat het feestvarken het thema bepalen en dan wordt het feest(je) een gegarandeerd succes.

Het leukste communie- of lentefeestje van A tot Z

Kies uit de meest originele uitnodigingen, bedankjes en bedankkaartjes. 💌 Verrassende ontwerpen met goudfolie, originele vormen en de allerleukste thema’s zorgen voor een feestelijk gevoel!

Met de jeep, door het oerwoud 🦁

Het jungle thema is altijd een echte topper. Waan je in de jungle met de allerleukste jungledieren die je uitnodigingen een stoere uitstraling geven. Fan van stoere tijgers, leeuwen en apen? Of hou je het liever zachtaardig met tropische flamingo’s en pelikanen? Er is voor elke jungle fan wat wils. Nodig vrienden en familie uit voor een beestig feestje. Tip: maak er een verkleedfeestje van! Zo kunnen jij en je gasten zich verkleden in hun favoriete jungledier!

De allermooiste droogbloemen 🌹

Droogbloemen zijn volledig terug, het ideale thema voor de meiden! Fleurige kleurtjes zijn de basis van je feestje en geef je dochter een gedroogde bloemenkroon als finishing touch! Dat wordt een prachtig geheel. Ontdek heel wat leuke ontwerpen met mooie bloemen die een fleurige touch geven aan de communiekaartjes. In combinatie met schitterende goudfolie zijn je uitnodigingen helemaal af!

Wist je dat we een gloednieuwe collectie hebben waarin droogbloemen de hoofdrol spelen? Bestel de droogbloemen afzonderlijk en gebruik ze als afwerking voor je kaartjes en als decoratie voor je feest! Je kan ze ook als bedankje meegeven aan je gasten.

Tijdloze ontwerpen met een shiny touch

We hoeven je niet te vertellen dat goudfolie een afwerking is waarvan vele feestvarkens dromen. Het zorgt meteen voor een WAUW-effect wanneer je de envelop opent. We hebben heel wat prachtige ontwerpen waarin prachtige goudfolie schittert. Fan van deze originele ontwerpen? Ze zijn tijdloos en mega stijlvol! Laat de naam van jullie zoon of dochter shinen op je prachtige uitnodigingen.

Bijzondere materialen en afwerkingen

Bij Tadaaz vinden we het hartstikke fijn om jullie omver te blazen met de mooiste materialen en afwerkingen. Afgeronde hoeken, mooie patronen, kalkpapier en nog meer mooie concepten kan je in onze collecties terugvinden. Gouden paperclips, lintjes en fotostrips geven vaak een unieke touch aan je communie- en lentefeestkaartjes. Welke materialen en afwerkingen zijn jullie favoriet?

Bedankjes na afloop van je magische feestje

Stel zelf je communiebedankjes samen en maak het allerleukste assortiment. Combineer verschillende bedankjes om zo je gasten een leuke keuze voor te schotelen! Tegen heerlijke artisanale lolly’s en snoep heeft nog nooit iemand nee gezegd. Een heerlijk aandenken voor vrienden en familie. Ook de artisanale handgemaakte zeepjes, handontsmetting (safety first!), badzout, kaarsjes en zoveel meer zijn fantastisch om als bedankje aan vrienden en familie mee te geven! 🍭

Dank jullie wel!

Helaas komt aan elk feestje een eind! Maar je wil afsluiten met een knaller. Verstuur hen een origineel bedankkaartje met de allermooiste foto als aandenken aan dat fantastische moment! Zo bedank je hen voor de mooie wensen en cadeautjes en hopelijk ook hun aanwezigheid op je feestje. Het feest was ongetwijfeld onvergetelijk. Maar dankzij dit leuke bedankkaartje kunnen al je gasten nog vaak terugdenken aan die prachtige herinnering. 💌

Een verrassing voor de grootste supporters!

We delen nog graag de ultieme tip voor het perfecte feest… Want er zijn enkele belangrijke personen die jouw allergrootste supporters zijn! Wil je je meter, peter of grootouders extra bedanken? Verras hen met een origineel gepersonaliseerd cadeau met de mooiste foto en boodschap erop. Ze zullen dat mooie moment nooit vergeten! Een zalige geurkaars, koekjestrommel gevuld met heerlijke koekjes of een heerlijke fles kwalitatieve natuurwijn? Hen maak je ongetwijfeld heel gelukkig met dit persoonlijke geschenk. 🎁

Alles in één stijl

Je wil het feestje tot in de puntjes voorbereiden zodat alles mooi op elkaar afgestemd is. En bij Tadaaz kan dat! Van je mooie uitnodigingen tot bedankjes, bedankkaartjes en aankleding van je feestje… Kies een origineel thema en personaliseer alles in dezelfde stijl. Je gasten zullen ongetwijfeld zien dat je alles heel zorgvuldig hebt uitgekozen. Het plaatje zal helemaal kloppen! Klaar voor een onvergetelijk en prachtig feest? Let’s go!🎊

Ontdek het volledige communieassortiment: www.tadaaz.be/communie