Een feestoutfit doet je dochter schitteren

Je wil uiteraard dat je dochter er piekfijn uitziet op haar communie- of lentefeest. Laat je kind stralen met een outfit die bij haar past. Kleine kanttekening: laat je kind mee beslissen want enkel als ze zich goed voelt in haar outfit zal ze ten volle genieten van haar dagje.

 

Bereid je voor

Binnenkort word je overladen met brochures waarin de collectie voor communie- en lentefeest wordt voorgesteld. En ook op internet is er vanalles te vinden. Zet je, samen met je dochter, even rustig neer en ga na welke outfit zij graag wilt. Toon haar enkele stijlen en laat haar kiezen welke richting ze uit wil. Dit maakt het veel makkelijker om samen op shoppingavontuur te gaan.

Laat je begeleiden

Een communie- of lentefeestoutfit voor dochterlief koop je niet iedere dag. Besteed hier dan ook voldoende aandacht aan. Als je al weet welke stijl je dochter wilt, ga dan gericht op zoek en laat je begeleiden in de winkel. De winkelbediende weet beter als geen ander welke combinaties leuk zijn en tovert snel allerlei toffe outfits uit de rekken.

Stijlvol black and white

Wit en zwart, een combinatie die van alle tijden is en vooral zeer stijlvol. Ook voor je dochter vind je leuke combinaties. Een zwarte jumpsuit met een witte pull? Een wit en zwart gestreept kleedje? Het staat sowieso chic!

Kleurrijke bloemenprints

Florale prints zijn feestelijk en vrolijk. Bovendien heb je ze in alle geuren en kleuren. Je kunt een bloemenprint gebruiken om te accentueren of je kunt volop voor bloemen gaan.

 

Stoere meid

Heb je een stoere meid? Kies dan ook voor wat stoerdere kleren. Je hoeft hiervoor zeker niet in de jongensrekken gaan snuisteren. Elke winkel heeft ook een leuke, stoere meisjescollectie.

Glitter & glamour

Meisjes en glitters… Voor velen de perfecte combinatie. Eens helemaal over the top gaan met glitters? Dat mag zeker op een communie- of lentefeest.

(tekst: Mieke Vercruijsse)