Foto 5 outfittrends voor meisjes

5 outfittrends voor meisjesOutfit

Het is bijna zover! Je (b)engeltje doet haar communie of geeft het lentefeest van haar dromen. Een grote mijlpaal in het leven van je kind. Een bijpassende, feestelijke outfit kan dan ook niet ontbreken om deze dag op een stijlvolle manier te vieren. Kiest je meid voor klassiek? Of is ze een durver die gaat voor de stoere bloemenprint? Ontdek hier de vijf belangrijkste trends van dit seizoen!

Lees meer
Foto Modetips voor stijlvolle mama’s: dit draag je tijdens het feest

Modetips voor stijlvolle mama’s: dit draag je tijdens het feestOutfit

Lente- of communiefeestje op de agenda? Ook als trotse mama wil je een feestelijke entree maken natuurlijk. Maar hoe doe je dat op een stijlvolle manier? Met volgende tips vind je beslist de perfecte outfit.

Lees meer
Foto De juiste outfit voor je zoon

De juiste outfit voor je zoonOutfit

Communie- of lentefeest in het verschiet? Wacht dan niet te lang om de feestoutfit voor je zoon te kiezen. Je hebt voldoende zaken te regelen op het laatste moment, zodat er daar niet ook nog de feestkledij bij hoeft te nemen. En zoonlief zal er hopelijk met plezier eens op uittrekken om zich piekfijn uit te dossen.

Lees meer
Foto Een feestoutfit doet je dochter schitteren

Een feestoutfit doet je dochter schitterenOutfit

Je wil uiteraard dat je dochter er piekfijn uitziet op haar communie- of lentefeest. Laat je kind stralen met een outfit die bij haar past. Kleine kanttekening: laat je kind mee beslissen want enkel als ze zich goed voelt in haar outfit zal ze ten volle genieten van haar dagje.

Lees meer
Foto Kies met het hele gezin voor feestelijke kapsels

Kies met het hele gezin voor feestelijke kapselsOutfit

Stralen op een feest, dat betekent een leuke outfit én een feestelijk kapsel. Maak een afspraak voor het hele gezin bij de kapper. Afhankelijk van wat je wilt, kun je enkele dagen voor het feest of de ochtend van het feest bij de kapper terecht. Of ga zelf aan de slag. Maak er een echt kunstwerkje van en je kunt ongetwijfeld rekenen op heel wat ‘oohs’.

Lees meer
Foto Make-up voor je dochter: de do’s en dont’s

Make-up voor je dochter: de do’s en dont’sOutfit

Kleine meisjes doen niets liever dan te experimenteren met de make-up van hun mama. Vaak kijken ze ongeduldig uit naar het moment waarop ze zelf ook écht make-up mogen dragen. Een communie- of lentefeest kan dan een mooie gelegenheid om een (heel klein) beetje make-up toe te staan. Het is tenslotte ‘hun dag’.

Lees meer