De Ijsbeer

Heerlijk natuurlijk Italiaans ijs!

Sabine en Gino van De Ijsbeer willen enkel het beste voor hun klanten. En dat betekent heerlijk ijs, dat gen caloriebom hoeft te zijn. Elke dag wordt er in De Ijsbeer Italiaans ijs gemaakt volgens 80 jaar oude recepten. De lekkernijen worden gemaakt op basis van melk en hebben daardoor een laag vetgehalte. Zo kan je zonder schuld een heerlijk ijsje eten. Bovendien is al het ijs glutenvrij, want er worden geen bindmiddelen gebruikt. Nog een extra reden om voor De Ijsbeer te kiezen!

De Ijsbeer komt naar je toe!

Heb je een feestje in het vooruitzicht en wil je je gasten verrassen met iets origineels? Ook daarvoor moet je bij Sabine en Gino zijn! Je kan een heuse gelatobox huren met 5 liter ijs (2 smaken) , dat 6 à 7 uren schepbaar blijft. Of een opvallend ijscowagentje met 20 liter ijs (4 smaken), dat perfect is voor kinderfeestjes. Sabine en Gino komen ook naar je toe: met hun mobiele ijskar Vespa zijn ze zeker de eyecatcher op je feestje of je bedrijfsevent. en bovendien serveren ze heerlijk ijs of koffie met desserts. En als je weet dat Gino nog als patissier in driesterrenrestaurant De Karmeliet heeft gewerkt, dan mag je zeker zijn dat je je duimen en vingers zal aflikken. Alle mogelijke formules vind je op de website.

Altijd vooruitstrevend.

Bij De Ijsbeer mag je altijd rekenen op de beste kwaliteit, waar je ook voor kiest. Zo gebruiken ze nog altijd de echte vanillestokken uit Madagaskar, zodat het vanille-ijs optimaal van smaak is. Ze voorzien ook alternatieven voor wie minder suiker wil eten. Met zusto, een gezond alternatief voor suiker, is dat mogelijk. Er zitten 75% minder kcal in, maar de smaak blijft even lekker. Er zijn een aantal smaken verkrijgbaar zodat je gerust een bolletje meer kan eten. En wedden dat je het verschil niet zal proeven? Kortom, De Ijsbeer blijft zijn klanten verrassen!

Openingsuren

Maandag gesloten
Dinsdag van 13.30 tot 18.00u
Woensdag van 14.00 tot 18.00u
Donderdag van 13.30 tot 18.00u
Vrijdag van 13.30 tot 18.00u
Zaterdag van 11.00 – 18.00 u
Zondag van 14.00 tot 18.00u

Contact

Noordzandstraat 73 8000 BRUGGE Tel.: 050 33 35 34 E-mail: info@deijsbeer.be Website: www.deijsbeer.be
De Ijsbeer - ijslam klassiekDe Ijsbeer - ijstaart lentefeestDe Ijsbeer - ijstaart torenDe Ijsbeer - flamingo ijstaartDe Ijsbeer - boekDe Ijsbeer - ijstaart strikDe Ijsbeer - ijstaart paardDe Ijsbeer - ijslam modernDe Ijsbeer- ijstaart boekDe Ijsbeer- ijstaart boek