IPON Fotografie

IPON maakt het verschil!

Bij ons kan je terecht voor een modern fotografisch product.  Ingeborg en Pol vormen samen IPON.
Voor een mooi portret ben je in onze studio aan het juiste adres.
Bij ons kan je rekenen op degelijkheid, ervaring, spontaniteit, oog voor detail, stiptheid en flexibiliteit. Door middel van deze kwaliteiten zorgen wij ervoor dat het plaatje klopt.

Bezoek onze website

Trendy communiefoto’s, een blijvende herinnering

Doet jouw zoon of dochter zijn/haar communie of lentefeest? Heb je nog foto’s nodig voor een kaartje of voor uitnodigingen? Daar kunnen wij voor zorgen! We garanderen dat we uw kind van zijn mooiste kant laten zien en dat je zoon of dochter straalt!  Als hij/zij een leuk attribuut heeft dat samen op de foto mag, dan is dat geen enkel probleem. Dat kan een knuffelbeer zijn, een tennisraket, …

Lentefeest / communiereportage

De gemiddelde duur van een standaard reportage is 30 tot 40 minuten. Dit gebeurt meestal in de studio maar het kan ook op een buitenlocatie. De foto’s die in die tijd worden gemaakt, zullen op onze online bestelsysteem verschijnen. Hieruit zal je zelf een selectie kunnen maken. Ook extra foto’s kan je op die manier bestellen. De mooiste foto’s kunnen we verwerken in communiekaartjes. Bij IPON hebben we verschillende soorten voorhanden.

Wanneer?

Een communieshoot gebeurd altijd op afspraak. Van zodra je alle kledij hebt kun je een afspraak plannen. Doordat we een ruime studio hebben zijn we niet afhankelijk van het weer en kunnen we ook fotograferen bij slecht weer of na schooltijd.

BEKIJK NU ONZE WEBSITE VOOR MEER INFO 

Wat kost het plaatje?

We hebben verschillende paketten voor communie afhankelijk van jullie wensen. Bij elke reportage is altijd een boekje met de leukste foto’s inbegrepen. U ontvangt ook een gratis vergroting die u zelf mag uitkiezen. Als je de communiereportage wil combineren met een familieportret, dan is er een kleine meerkost. We nemen dan extra foto’s die je afzonderlijk kan bijbestellen via onze website. De reportage duurt dan 1 uur

MAAK NU EEN AFSPRAAK!

Contacteer ons

Openingsuren

Maandag van 9.30 – 12.30 u en van 13.30 – 18.00 u
Dinsdag van 9.30 – 12.30 u en van 13.30 – 18.00 u
Woensdag van 9.30 – 12.30 u en van 13.30 – 18.00 u
Donderdag van 9.30 – 12.30 u en van 13.30 – 18.00 u
Vrijdag enkel op afspraak
Zaterdag enkel op afspraak
Zondag gesloten

Er is mogelijkheid om een afspraak buiten deze uren te maken.

Contact

Staatsbaan 28 bus 0-01 9990 MALDEGEM Tel.: 050 71 03 24 E-mail: foto@ipon.be Website: www.ipon.be