Salons Cortina

Bij Salons Cortina is elke gelegenheid goed voor een fijn feestje. De ideale feestzaal en een begrip in de regio voor babyborrels, recepties, bedrijfsevents, diners en adembenemende huwelijksfeesten. Bij ons vind je de uitgelezen plek om de mooie momenten in het leven te vieren zoals de communie en of lentefeest van uw zoon/dochter.

Een groot feest voor iedereen! Onze gekende all-in formules maken het u gemakkellijk. Zorgeloos tafelen, drinken en genieten aan een vaste prijs.
Kinderen kunnen kiezen tussen buffet of een aangepaste kindermenu. Maar het is vooral feest met ons Rijkelijk Royaal Buffet of een andere formule op maat.
Tijdens de communie periode voorzien we steeds extra aangepaste animatie voor de kinderen. We voorzien een ceremoniëel ijslam of een lekkere ijscreatie en toffe attentie voor elke communicant apart.

Er is een kinderspeelhoek om filmpjes te kijken, te kleuren, te spelen. Bij mooi weer ravotten uw kinderen op het springkasteel buiten. De pret kan niet op, dus ook voor u en uw tafelgenodigden binnen.

Openingsuren

Salons Cortina:
Elke dag open van 07.00 – …

Hotel Cortina
24/24 u, 7/7 geopend

Contact

Lauwestraat 59 8560 WEVELGEM Tel.: 056 41 25 22 E-mail: info@salonscortina.be Website: www.salonscortina.be
Salons CortinaSalons CortinaSalons CortinaSalons CortinaSalons CortinaSalons CortinaSalons CortinaSalons CortinaSalons CortinaSalons Cortina