Speelpunt Zwevegem

Op zoek naar een leuke locatie voor een communie- of lentefeestje ?
Speelpunt werkt speciaal voor jou een feestformule op maat uit. Op eenvoudige vraag verzorgen wij ook de catering van jouw feestje. Zo kan je onbezorgd genieten op de grote dag en wordt jouw feest onvergetelijk.

Met maar liefst 16 avonturen verspreid over 2500 m² wordt het voor heel het gezin een avontuurlijke dag met eindeloos veel speelplezier.
In Speelpunt gaan ontdekkingsreizigers op spannend klimavontuur en overwinnen ze 7 verschillende klimmuren met 10 klimlijnen en verschillende moeilijkheidsgraden. Op de schaatspiste worden er sierlijke pirouettes gedraaid en in de disco tonen breakdancers hun coolste danspasjes. Stoere vrienden dagen elkaar uit in het laserlabyrinth en detectives gaan op zoek naar het geheim van Lemmie in de raadselkamer.
De allerkleinsten ervaren gekke speelkriebels in de kleurrijke Mini Jungle of luisteren naar wonderlijke verhaaltjes in de magische boomhut.

Op feestdagen en tijdens schoolvakanties eveneens geopend van 10.00 – 19.00 u

Openingsuren

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag van 12.00 – 19.00 u
Donderdag gesloten
Vrijdag van 15.00 – 19.00 u
Zaterdag van 10.00 – 19.00 u
Zondag van 10.00 – 19.00 u

Contact

Bekaertstraat 4 8550 ZWEVEGEM Tel.: 056 28 95 80 E-mail: info@speelpunt.be Website: www.speelpunt.be Webshop: speelpuntzwevegem.recreatex.be
Speelpunt Lago ZwevegemSpeelpunt Lago ZwevegemSpeelpunt Lago ZwevegemSpeelpunt Lago ZwevegemSpeelpunt Lago ZwevegemSpeelpunt Lago ZwevegemSpeelpunt Lago ZwevegemSpeelpunt Lago ZwevegemSpeelpunt Lago ZwevegemSpeelpunt Lago Zwevegem