Villa Kruiscalsyde

Uw feest in een uniek decor kan bij Villa Kruiscalsyde. Viert u in beperkte kring of met een uitgebreid gezelschap, wij maken van uw feest en/of maaltijd een unieke gelegenheid. Villa Kruiscalsyde staat steeds ter beschikking voor seminaries, personeelsfeesten, communiefeesten, recepties en ook huwelijksfeesten tot 200 personen.

We beschikken over een grote, mooie, afgesloten tuin met vijvers en een ruime parking.

De traditie, ervaring en de stijlvolle inrichting van Villa Kruiscalsyde verzekeren u een vlotte, professionele en persoonlijke aanpak van uw feest. Onze gekende all-in formules maken het u gemakkelijk. Zorgeloos tafelen, drinken en genieten aan een vaste prijs.
Maar het is vooral feest met ons rijkelijk royaal buffet of een feestmenu op maat. Aangepaste en speciale kindermenu’s mogelijk.

We voorzien een ceremoniëel ijslam of een lekkere ijscreatie en een toffe attentie voor elke communicant.

Wist u dat deze formules steeds uit te breiden zijn met receptie?

Er is een kinderspeelhoek om filmpjes te kijken, te kleuren, te spelen. Bij mooi weer ravotten uw kinderen op het springkasteel buiten. Dit van 1 april tot 30 september.

Openingsuren

Zaterdag van 19.00 u tot …
Zondag van 12.00 u tot …

Buiten onze openingsuren openen we altijd het restaurant mits reservatie van minimum 25 personen.

Contact

Brugsesteenweg 143 8740 PITTEM Tel.: 0477 41 40 00 E-mail: info@villakruiscalsyde.be Website: villakruiscalsyde.be
Villa KruiscalsydeVilla KruiscalsydeVilla KruiscalsydeVilla KruiscalsydeVilla KruiscalsydeVilla KruiscalsydeVilla KruiscalsydeVilla KruiscalsydeVilla KruiscalsydeVilla Kruiscalsyde