Yves Nevens Fotografie

Jouw mooiste fotoherinnering, dat is ons vakwerk!

Speels, sportief of in een design interieur? Vertrouw voor deze gebeurtenis op jouw erkende beroepsfotograaf Yves Nevens. Wij leggen jouw kind vast op foto op die manier zoals hij of zij echt is. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent!

Gezien het prille -en meestal kille voorjaar- nemen wij de meeste van onze communiefoto’s in onze professioneel uitgeruste fotostudio te Denderleeuw. Maar heb je een specifieke locatie in gedachte, dan kan dat natuurlijk ook altijd. Tijdens de fotoshoot zijn uiteraard ook foto’s met broer en zus mogelijk, en waarom ook niet die gezinsfoto waar je al zo lang daar hunkert?

Zoals voor al onze reportages bieden wij u diverse presentatie mogelijkheden aan: foto’s in een box, een album, uitvergroot, enz… In alle prijsklassen hebben wij verschillende items. Van zodra je een keuze hebt gemaakt welke foto u wenst te gebruiken voor uw communiekaartje, maken wij voor jou één of meerdere ontwerpen. Daarnaast kunnen we ook zorgen voor leuke geschenkjes voor de klasgenootjes: fotozakjes, doosjes, een fotomagneet, enz… Wij zorgen ook voor het perfecte cadeau aan bv. doopmeter: een prachtige inlijsting of een foto van haar oogappel op canvasdoek. Achteraf kan je uiteraard steeds foto’s bijbestellen of laten vergroten.

Op onze website zie je reeds enkele voorbeelden, maar in onze winkel heb je uiteraard nog een veel grotere keuze. Kom gerust, volledig vrijblijvend, eens langs in Denderleeuw!

Trouwens, iedere keer dat u het woordje Communie las, dan bedoelen we ook Lentefeest of feest van de Vrijzinnige Jeugd, en omgekeerd. Wij maken geen onderscheid in religies en respecteren ieders geloof en mening!

Reserveer tijdig, want de plaatsen zijn beperkt! Wij fotograferen 2 maand voor de feestdatum.

Volgens zijn mama is Yves Nevens zelf het grootste klein kind en kan hij daardoor zo goed overweg met de jonge garde. In 2020 staat Yves 20 jaar in het vak en behaalde in die tijd het label van Qualified European Photographer en behoort tot PORTRA, een collectief van de beste portretfotografen van Vlaanderen waar je enkel kan bij aansluiten op uitnodiging van de groep zelf.

INSPIRATIE WEEKEND communie & lentefeest: zaterdag 1 en zondag 2 februari 2020 telkens van 10 tot 17u.

Openingsuren

We staan iedere dag voor u klaar van 9..00 u ‘s ochtends tot 19.00 ‘s avonds na afspraak.

Contact

Steenweg 372 9470 DENDERLEEUW Tel.: 0475 33 58 06 E-mail: info@nevens.be Website: www.nevens.be
Yves Nevens FotografieYves Nevens FotografieYves Nevens FotografieYves Nevens FotografieYves Nevens FotografieYves Nevens FotografieYves Nevens FotografieYves Nevens FotografieYves Nevens FotografieYves Nevens Fotografie