Maak je feest compleet met Disneyland Paris

Winnaars

SUPER leuk! We hebben onze winnaars van de Disneyland winactie!
De winnaars zijn ondertussen al persoonlijk gecontacteerd. De winnaars van de familieverblijven kunnen hun prijs af halen in de winkel waar ze hun formulier hebben opgepikt! Hiervoor wordt er nog een datum afgesproken!  Dikke proficiat aan de winnaars, we wensen jullie alvast een magische reis met jullie feestvarken! 

Winnaars familieverblijf: Stephanie Amerlinck, Ann De Meyer, Petra Kerstens, Sofie Restiaen, Laure Vandekerhove.
Winnaars duotickets: Marleen De Neve, Evelien Leus, Loike Van Delsen, Liesl Spruyt, Evy Stessens, Brecht Taveirne, Beretilde Uwineza, Jarne Vaneysendeyk, Tineke Van Opstal, Koen Verbeure. 

 

Beleef een mysterieuze reis… vol plezier!

Ga samen met Elsa, Anna en hun vrienden op een betoverend avontuur, waar de magische natuurkrachten je de Frozen legende doen beleven zoals nooit tevoren. De beste momenten uit Frozen, enkel tijdens Frozen Celebration in Disneyland® Paris van 11 januari t/m 3 mei 2020.

Met Communie.be naar Disneyland Paris

Naar Disneyland Paris gaan voor de communie of lentefeest van je kind is toch wel een unieke beleving! We geven 5 familieverblijven weg (verblijf voor 4 personen, 1 overnachting incl. ontbijt en 2 dagen toegang tot de Disney Parken) én 10 duodagtickets. 
Wat moet je hiervoor doen? Simpel:

  1. Ga naar een van de deelnemende winkels en pik een formulier op met de wedstrijdcode. De wedstrijdcode heb je nodig om te kunnen deelnemen.
   Je kan hier een lijst vinden met alle deelnemende winkels. 

  2. Vul voor 29 februari 2020 onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag.
  3. Maak kans op een van deze fantastische Disneyland Paris prijzen.
   De winnaars worden hier bekendgemaakt vanaf 9 maart 2020.
   De winnaars van de familieverblijven kunnen hun prijs ophalen in de winkel waar ze het formulier hebben opgepikt! De tickets worden opgestuurd

Let op: de wedstrijdcode is hoofdlettergevoelig!